top of page

Plus lager Masterclass for Techstep

Techstep ønsket seg en måte der de kunne engasjere både eksisterende og nye kunder, men også samtidig egne medarbeidere og partnere. Flere fluer i én smekk der altså - en ikke helt fremmed utfordring for oss i Plus.


Tilnærmingen vår handlet som vanlig om involvering. Med Techsteps årlige "Mobilitetsforum" som naturlig milepæl dro vi i gang organisasjonen gjennom analyse- og konseptutviklingsfasen, med workshops og kreativt utviklingsarbeid. Det ble tidlig klart at å sikte oss inn mot å utvikle deres egen serie med Masterclass var veien å gå, og sammen med utvalgte ambassadører har vi skapt episoder som har engasjert og opplyst målgruppen til Techstep på en ny og spennende måte.

Gjennom dette har distribusjonen av episodene bidratt til å skape direkte og relevante salgsleads for selskapet.


I tillegg - og kanskje vel så viktig vil vi i Plus hevde - har prosessen med å skape og gjennomføre innspillingen av Masterclasses bidratt til å skape engasjement i et bredt lag av organisasjonen langt ut over hva en "vanlig" reklamekampanje normalt får til.


Se introduksjonene til noen av episodene nedenfor. Dersom du tenker dette er noe for din bedrift, ikke nøl med å kontakte Cecilie Aubert på telefon 908 45 626.
Comments


Nysgjerrig på hva Plus kan gjøre for dere?

Flere historier

bottom of page