top of page
Header_Elæring.jpg

E-læring

Vi i Plus er overbevist om at «enkeltpersoners utvikling» skal ha en ferdigutfylt plass på listen over bedriftens årlige prioriteringer. Det å finne de rette personene, men også legge til rette for at de utvikler seg videre, danner grunnmuren i enhver bedrifts vekst og fremdrift.

E-læring

plus-engagement.png

Hva det handler om

Plus har utviklet effektive og velprøvde løsninger for kunnskapsformidling.  Felles for alle er at de - som alt annet vi gjør - alltid har sin basis i den overordnede strategien og målsetningene du som kunde har satt deg. Og gjerne i kombinasjon med andre aktiviteter som støtter opp om disse, for eksempel samlinger.

Formen på opplæringsaktivitene er tilnærmet ubegrensede. Vi lager for eksempel alt fra enkle opplæringsfilmer, digitale kurs, fysiske interaktive kurs og Masterclasses. Vi kan skreddersy et formidlingsopplegg eller intergrere i plattformene dere bruker, f.eks Motimate.

Og sist men ikke minst - flere og flere har etter hvert begynt å oppdage hvilken fantastisk kilde intern opplæring er til å synliggjøre for omverdenen hva man stor for som bedrift (eller «employer branding» om du vil). I Plus er vi derfor opptatt av å holde disse to tankene i hodet samtidig, og gripe tak i mulighetene og synergiene som oppstår når vi fokuserer på menneskene ig engasjementet.

Er du klar…. ?

Solveig

Sosial vestlending som får energi av å skape muligheter for læring, samarbeid og utvikling sammen med andre! Med bakgrunn som lærer, har Solveig erfaring med både konseptutvikling, workshops og prosjektledelse. Solveig har også lang erfaring som butikkleder innen retail, og deler veldig gjerne konkrete tips for å løfte teamkultur og lønnsomhet i en travel arbeidshverdag. Hun elsker målbare KPI’er som gir mulighet til å feire sammen når mål nås! Solveig tror helt bestemt at internett er kommet for å bli, og tar gjerne en prat om digital tilrettelegging av læring.

engagement-value-icon.png

Sammen

engagement-heart-icon.png

Jeg elsker kaffe og hengekøyer

engagement-atwork-icon.png

På jobben er jeg den som blir fortest rastløs!

plus-engagement2.png
Strd_SOL.png

Jeg trigges av å motivere til å skape vilje til å bidra og ønske om å gå i samme retning, sammen. For meg er det alltid viktig å bidra til at mine kollegaer kan bidra. Samhandling. Samarbeid.

plus-engagement2.png

Ring meg

+47 930 18 373

E-post

Eller la meg kontakte deg

Elæring_1_edited.png
Elæring_2_edited.png
Elæring_3_edited.png

Ta kontakt med Solveig!

Mer nytt fra Plus

bottom of page