top of page

Personvern

Sist oppdatert: 07.04.2022

1. Innsamling og styring av informasjon

Vi registrerer hver tilgang og forespørsel om filer lagret i appen/verktøyet. Vi lagrer informasjon for systemrelaterte og statistiske formål. Registreringene er: operativsystem brukt (for web og app), tidligere besøkt side (for web) og anonymisert IP-adresse (for web). Vi registrerer også informasjon om systemkrasj.

 

Vi samler kun personlig informasjon om deg når du f.eks, tar et bilde eller legger inn en kommentar. Ansvarlig for datainnsamling: Plus AS, Strandgata 19, 0152 Oslo.

 

Nettsted: plus.no

 

E-post: hei@plus.no

 

2. Bruk og videresending av personlig informasjon

Din personlige informasjon lagres internt hos firmaet og brukes til å svare på dine forespørsler, for å administrere kontoen din og/eller for å så vel som en korrespondanse. Du har rett til å tilbakekalle samtykke når som helst. Din personlige informasjon vil bli videresendt til tredjepart bare for kontraktsmessige formål, for eksempel når det kreves for betalinger, eller hvis du tidligere har samtykket i at dine personlige opplysninger blir videresendt. Datamengden videresendt er imidlertid begrenset til et nødvendig minimum. Du kan tilbakekalle ditt samtykke til å sende data til enhver tid. Din informasjon sendes til ikke-kontraktsmessige tredjeparter (f.eks. myndigheter) bare dersom dette er lovlig. I tillegg publiserer vi ikke dine personlige opplysninger til tredjeparter for kommersielle eller ikke-kommersielle formål, med mindre annet er avtalt.

 

3. Rett til informasjon og sletting

Du kan alltid kontakte Plus for å se gjennom dine personlige opplysninger vi har samlet. Hvis vi har personlig informasjon om deg, vil vi gi deg en lesbar kopi av denne personlige informasjonen gratis. Faktiske feil i dine personlige opplysninger, kan korrigeres ved å kontakte oss på e-post hei@plus.no. For å beskytte din private informasjon og sikkerhet, tar vi kommersielt rimelige skritt for å verifisere din identitet før vi gir tilgang til personlig informasjon eller foretar rettelser.

 

Du kan også alltid velge å motta kommunikasjon fra oss. Hvis du ikke vil at dine personlige opplysninger skal bli offentliggjort til tredjeparter på den måten som er beskrevet i denne personvernpolicyen, kan du kontakte Plus AS på e-post: hei@plus.no. Hvis du mottar e-postmeldinger fra oss og ikke vil fortsette å motta dem, bruk linken nederst i e-posten for å endre e-postinnstillingene dine.

 

Du har rett til gratis utskrift av informasjon, korreksjon, blokkering og, hvis det er relevant, sletting av lagrede data. Vennligst send oss en forespørsel til e-post: hei@plus.no.

 

Vi vil slette informasjonen din dersom du ikke lenger gir samtykke til lagring, dersom informasjonen ikke lenger er relevant for det formålet den opprinnelig ble lagret, eller dersom datalagring ikke lenger er tillatt ved lov.

 

 

4. Cookies - lokalt lagret data

Dette nettstedet bruker “cookies” til å samle inn ikke-personlig informasjon fra besøkende, for å sikre at du som bruker får en best mulig opplevelse av nettstedet og en enklest mulig navigering. Informasjonskapsler er små filer lagret på datamaskinens harddisk. Nettsteder kan bruke informasjonskapsler for å gjenkjenne gjentatte besøkende og spore oppførsel som gjør det mulig å forbedre innholdet. Du kan stille inn nettleseren din for å informere deg når informasjonskapsler brukes og avgjøre fra gang til gang om du vil tillate bruk informasjonskapsler eller ikke. Avvisning av informasjonskapsler kan medføre begrenset funksjonalitet i appen vår.

 

5. Betalinger til Plus

Alle online betalinger via Plus skal gjøres med kredittkort og må godkjennes av finansinstitusjonen som utstedte kredittkortet. Innkjøp er ikke bindende for Plus før slik godkjenning er innhentet. Plus holdes ikke ansvarlig dersom en finansinstitusjon av en eller annen grunn nekter å godta eller anerkjenne kredittkortet ditt.

 

Hver gang du handler på våre nettsider, gir du Plus tillatelse til å trekke kontoen du oppgav for det gebyr/pris som er publisert på nettstedet.

 

6. Endringer i personvernpolicyen

Plus kan revidere denne personvernpolicyen når nye funksjoner legges til nettstedet eller når lovgivning eller standarder vedrørende internett endres/utvikles. Dette vises i “Siste revisjon” nederst i denne policyen. Vi vil publisere disse endringene, men vi anbefaler at du regelmessig ser gjennom vår personvernpolicy når du besøker nettstedet. Endringer vil ikke ha tilbakevirkende kraft for personlig informasjon som er samlet inn før endringen ble gjort i personvernpolicyen, med unntak av når lovgivningen krever det.

bottom of page