Podcast

Podcast har på kort tid blitt allemannseie og en svært populær måte å distribuere innhold. Man kan nærmest si at podcast har tatt over posisjonen til den gang da «alle» skulle ha en app. Plus har løsningene for innspilling av podcasts i vårt studio på PlusArena i Strandgata 19 ved Oslo S, og vi bistår selvsagt med å feste podcasten deres til «tape». Og til film hvis dere ønsker det.

Men kanskje enda viktigere - vi hjelper deg med den viktige jobben som kommer i forkant av innspillingen - nemlig «hva skal vi lage, for hvem og hvorfor». Det kan godt være at podcast er svaret, men da kan du i tillegg være trygg på at det er en podcast med hensikt. Og ikke minst en podcast som ikke drukner i havet av andre podcaster som allerede finnes der ute.

 

Som seg hør og bør har vi produsert våre egne podcaster om et tema som opptar oss, nemlig det vi kaller «Verdens Beste Arbeidsplass». Og siden en av våre egne verdier er leken vil du definitivt høre at det er lov å ha det moro mens vi prater om alvorlige temaer. La deg inspirere slik vi har gjort!