top of page

Kickoff: Engasjement som VARER

Updated: Jan 6, 2023

Mange av våre partnere og kunder kom til oss på tampen av fjoråret med følgende forespørsel:

Hvordan skape et inkluderende og varig engasjement på "kickoff" uten at det krever for mye av organisasjonen - hverken i form av menneskelige ressurser eller budsjett?

Vi har jobbet med å utvikle formatet en stund, og er stolte av å lansere "Kickoff 2023" som en priseffektiv pakkeløsning basert på over 15 års erfaring. Vi tar ansvaret for å skape engasjement på samlingen - dere står selv for innholdet, men vi sørger for prosessen, formen og forankringen som sikrer eierskap, energi og motivasjon for årets strategi og endringsprosesser.


Slik gjør vi det:

  • RESEARCH: Vi sender ut en enkel, løsningsorientert undersøkelse som hjelper oss finne både fokusområdene og kulturbærerne i organisasjonen som vil være kildene til engasjementet deres.

  • KORT WORKSHOP: Vi inviterer ledelse og kulturbærere til en effektiv workshop der vi sammen finner tiltakene som vil involvere og engasjere organisasjonen. Denne workshopen blir også filmet og satt sammen til en teaser som sendes ut i forkant av kickoff.

  • AGENDA OG RETORIKK: Dere står for innholdet, men vi bistår med innpakningen, grafikk/animasjoner og formen på dagen - samt at vi briefer kulturbærere og andre nøkkelpersoner på enkle grep for å sikre engasjement ila kickoff.


  • GJENNOMFØRING OG FILMING: Ideelt sett står dere (via kulturbærerene) for konferansier- og fasilitatorrollen gjennom dagen, men vi bidrar selvfølgelig gjerne som programledere og holder foredrag (se www.braende.no for utdyping av foredrag) om ønskelig. Dagen blir filmet og satt sammen med innholdet fra workshop til magnetisk materiale som både kan brukes internt (stimuli og engasjement) og eksternt (rekruttering og markedsføring/salg).

Hele prosessen lar seg gjennomføre uten stress eller press på organisasjonen i løpet av tre uker.


Ta kontakt med oss for en uforpliktende dialog - vi gir 100% fornøydhetsgaranti!


Bård: 918 45 918

Solveig: 930 18 373

Sigurd: 970 65 278


Comments


Nysgjerrig på hva Plus kan gjøre for dere?

Flere historier

bottom of page