Streaming og Hybride Arrangementer

Vi har snakket med toppledere i mange norske bedrifter og tilbakemeldingene er entydige: Uten engasjerte medarbeidere vil det ikke være mulig å nå målsetningene man har satt seg. Vekst skal fortsatt sikres, effektivitetsmålene skal nås, og de beste folka skal bidra for fullt hver eneste dag.

Vi lever i en tid der omtrent det eneste som ikke endrer seg er at ting kommer til å endre seg. Det som ikke har endret seg er imidlertid behovet for å skape samling og felleskap - og behovet er tilsynelatende større enn noensinne. Stadig mer avansert teknologi åpner videre for nye muligheter for interaksjon og det kan til tider være fristende å gå bananas i godtebutikken. I Plus mener vi at formålet med en samling eller et arrangement skal komme naturlig fra den overordnede strategien man har satt seg, og formen på arrangementet må tilpasses den realitet og de rammer som finnes spesifikt for hvert tilfelle.

 

Plus har lang erfaring med skreddersydde arrangementer, fra enkle ferdiginnspilte sendinger til direktesendte fullproduksjoner. Eller en kombinasjon av direktesending ispedd ferdiginnspilt innhold. Mulighetene er endeløse!

Her er noen eksempler på løsninger:

  • Videomøte med glimt i øyet: Vi blir med i den møteplattformen dere allerede er kjent med, og blåser liv i engasjementet gjennom skjermen.

  • Forhåndsinnspilt innhold, interaksjon og annet krydder: Skap kaffepausens snakkis med med forhåndsinnspilte filmer som virkelig beveger, eller aktiviteter som tar den digitale salen fra sorte skjermer til store smil!

  • Livesending fra studio - your place or mine - or both: Med et enkelt studiooppsett i våre og/eller deres lokaler kan du formidle budskapet ditt med økt profesjonalitet - vi hjelper deg med hele prosessen.

  • Sendingens svar på Savile Row: Ønsker du noe helt eget? Noe ingen har gjort før? Vi tilpasser oss dine behov for å levere et arrangement verdig din arbeidsplass.