PlusOne

Vi har utviklet vårt eget digitale verktøy som veldig enkelt sagt bidrar til å gjøre handlinger til vaner.

 

Du tenker kanskje: Hvordan virker det og hva skal jeg med det?

Det starter ikke overraskende med de målene dere har satt dere. Det kan for eksempel være et hårete mål om 20% salgsvekst, at flere skal selge «drikke til maten», om reduksjon i kostnader, om litt mer fysisk aktivitet hos medarbeiderne eller at «noen» husker å rydde opp etter seg ved kaffemaskinen. Med andre ord, nær sagt hva som helst.

 

Felles for å nå alle målene er at det vil kreve en eller annen form for endring i adferd. Man gjør mer av noe, mindre av noe - eller noe helt annet. Sammen identifiserer vi hva denne endrede adferden er - altså hvilken konkret handling er det som skal utføres. I eksempelet «selge mer drikke til maten» kan vi se for oss at en ønsket handling er å spørre kunden om de skal ha drikke til maten hver gang de bestiller mat. Da vil sannsynligvis sjansen øke for at kunden kjøper. Men for at dette skal gi verdi over tid må vi gjøre denne handlingen til en vane.

 

Det er her vår løsning PlusOne kommer inn i bildet. En løsning som er like enkel som den er genial. Ta kontakt, så skal vi overbevise deg om at dette virker. Sjekk også ut noen av reisene kundene våre har hatt med PlusOne.