top of page

Plus lager rekrutteringsfilm for Inmeta

Updated: Sep 12, 2022

IT-selskapet Inmeta sto i likhet med mange andre foran en stor utfordring: Oppdragsmengden økte og man spurte seg - hvordan tiltrekker vi oss de beste hodene? Employer branding i et nøtteskall her altså.


Vi i Plus elsker en god utfordring, så vi kastet oss over oppgaven. Tilnærmingen vår var den samme som alltid - vi involverer kunden i arbeidet. Sammen med nøkkelpersoner hos Inmeta (la oss kalle de ambassadører) utarbeidet vi konseptet som ble liggende som en plattform for det videre arbeidet. Det handlet om essensen i det Inmeta gjør hver eneste dag, nemlig å gå i dybden.


Deretter måtte vi finne måten å ta dette ut til massene på rent kreativt. Med sporty Anette og Jonathan fra Inmeta i hovedrollene ble det produsert et sett med assets til bruk i SoMe-kampanjer, nettsider og internt.
Vi går i dybden - helt på ordentlig!


Jonathan og Anette

Konsulenter og dypdykkere, InmetaH

vordan gikk det så med rekrutteringen av nye medarbeidere? Ifølge Inmeta selv har de opplevd en svært god, spisset og relevant mengde kandidater til å fylle posisjoner i selskapet. Og så har de hatt masse moro på veien. Som vi i Plus liker å si det: Er det ikke gøy er det ikke noen vits.....Se også hvordan Inmeta har tatt dette ut på sine rekrutteringssider:Ønsker du å vite mer om hvordan vi gikk frem, ta kontakt med Sigurd Kristoffersen på telefon 970 65 278 eller sigurd@plus.no.Nysgjerrig på hva Plus kan gjøre for dere?

Flere historier

bottom of page