top of page
Header_Frokostmøte.jpg

Eventlokale

Er du klar til å ta første steget for å skape et arrangement som virkelig engasjerer og motiverer dine medarbeidere? Enten du ser for deg et enkelt videomøte med litt mer krutt enn vanlig eller en fullspekket studioproduksjon ser vi i Plus frem til å hjelpe deg på reisen

Eventlokale

plus-engagement.png

Hva det handler om

Som alt annet vi gjør setter vi dine målsetninger og reisen mot målet i sentrum for aktivitetene som gjennomføres og innholdet som produseres.

 

Vi holder til på PlusArena i Strandgata 19, sentralt i Oslo sentrum, og her har vi vårt kontor, lokale for arrangementer og fullspekket innspillings- og streamingstudio. Perfekt for deg uansett om du er ute etter å ha en god gammeldags workshop med ledergruppa eller en fullblods livesending til hele verden.

 

Vi har innredet lokalene for å være et landets beste sted til å «snakke til hjertet for å få med seg hodet». Uansett om dere er 10 eller 100 personer, vil PlusArena skape en uformell og profesjonell ramme på det du ønsker å gjøre hos oss. Vi har hatt brainstorming og prioriteringsmøter. Teatersport og TV-sport. Presentasjonskurs og bedriftspresentasjoner. Konserter og Yoga. Og mye mer.

Er du klar…. ?

DSC06466.jpg

Alice

Med en bakgrunn i det kreative og en utdanning som sanger bringer Alice med seg et fokus på samklang og harmoni hvor enn hun går. Dette, kombinert med hennes kjærlighet for å strukturere og holde orden på både prosesser, mennesker og ting, gjør henne til en god koordinator som er både til å stole på, og som verdsetter andres velvære og trivsel. I tillegg til å være koordinator i så godt som alle våre prosjekter, så er hun også ansvarlig for våre lokaler og hjelper deg gjerne med å arrangere alt fra frokostmøter og kurs til konserter og kickoffs på Plus Arena! Kort sagt: Skulle du lure på noe, så ville jeg ikke nølt med å spørre Alice først!

engagement-value-icon.png

Leken - liv og latter til folket!

engagement-heart-icon.png

Jeg elsker ESCAPE ROOMS!

engagement-atwork-icon.png

På jobben er jeg den som snakker svensk med svensker.

plus-engagement2.png
Strd_ALI.png

Selv om jeg er en nerdete stor fan av struktur, systemer og smarte løsninger (hørte jeg noen gjespe?), så legger det jo tilrette for SÅ MYE GØY!

plus-engagement2.png

Ring meg

+47 405 13 197

E-post

Eller la meg kontakte deg

_DSC4888 (kopia)_edited.jpg
IMG_6604_edited.jpg
_DSC5003 (kopia)-2_edited.jpg

Ta kontakt med Alice!

Mer nytt fra Plus

bottom of page