top of page

Plus gjør Techsteps rebranding til en suksess i hele organisasjonen

Da Techstep samlet alle selskaper i sine europeiske markeder under en splitter ny og felles merkevareparaply, var en kritisk suksessfaktor at samtlige medarbeidere hadde kjennskap til prosessen, hvorfor man gjorde det man gjorde og hva de ville bety for dem. Denne type utfordringer er midt i smørøyet av Plus sin kjernevirksomhet!


At vi i Plus har "involvering" i sentrum av vår tilnærming kommer neppe som noen overraskelse. Men å skape engasjement på tvers av flere land, kulturer, språk, geografier og bakgrunner er omfattende og krevende, derfor handlet det først og fremst om å rekruttere ambassadører internt og bruke deres engasjement til å forsterke og tydeliggjøre budskapet. Utvalgte medarbeidere i hvert enkelt marked som hadde lyst og evne til å bidra og være endringens ansikt utad.


Med ledelsen i Techstep på laget startet vi som vanlig prosessen med en enkel research, både for å kalibrere tilnærmingen vår, men også for å allerede her skape en forventning hos mottakerne om at noe var på gang. Med over 30 (!) personer som meldte seg frivillig til ambassadørrollen var vi godt rigget for å skapet et inkluderende og engasjerende opplegg som ville gi de ønskede resultatene.


Vi samlet alle ambassadørene til en 2-dagers workshop i Oslo, der vi tok alle gjennom bakgrunnen for reisen de skulle ut på. Vi fasiliterte også en kreativ prosess for å finne aktivitetene som skulle gjennomføres i de ulike markedene fremover for å sikre dette viktige eierskap til den nye merkevaren. Det var ikke noe å si på engasjementet underveis, og stemningen var høy.En sentral del av et slikt opplegg er dokumentasjon på film. Magien som oppstår underveis har et bredt bruksområde, og våre dyktige filmprodusentene har et trent øye for å fange opp nettopp slikt. For Techstep sin del dannet dette grunnlaget for bruk på deres nye nettside, til employer branding, til tradisjonell marketing og flere andre formål.


Dersom du vil høre mer eller tenker dette er noe for din bedrift, ikke nøl med å kontakte Cecilie Aubert på telefon 908 45 626.

Comentarios


Nysgjerrig på hva Plus kan gjøre for dere?

Flere historier

bottom of page