Logoikon2021plusArenaSmall_sortish_trans.png

Møteplassen

Er du klar til å ta første steget for å skape et arrangement som virkelig engasjerer og motiverer dine medarbeidere? Enten du ser for deg et enkelt videomøte med litt mer krutt enn vanlig eller en fullspekket studioproduksjon ser vi i Plus frem til å hjelpe deg på reisen. Som alt annet vi gjør setter vi dine målsetninger og reisen mot målet i sentrum for aktivitetene som gjennomføres og innholdet som produseres.

_DSC5552.jpg
DSC00030-3.jpg
dsc05702.jpg

Vi holder til på PlusArena i Strandgata 19, sentralt i Oslo sentrum, og her har vi vårt kontor, lokale for arrangementer og fullspekket innspillings- og streamingstudio. Perfekt for deg uansett om du er ute etter å ha en god gammeldags workshop med ledergruppa eller en fullblods livesending til hele verden.

 

Vi har innredet lokalene for å være et landets beste sted til å «snakke til hjertet for å få med seg hodet». Uansett om dere er 10 eller 100 personer, vil PlusArena skape en uformell og profesjonell ramme på det du ønsker å gjøre hos oss. Vi har hatt brainstorming og prioriteringsmøter. Teatersport og TV-sport. Presentasjonskurs og bedriftspresentasjoner. Konserter og Yoga. Og mye mer.